Pre-Wedding Safuan & Shikin

Friday, February 25, 2011

Salam,

Aha, ni lah dia. Shoot untuk second job dulu (gmbar lama). Pre-Wed pasangan Safuan & Shikin di A`famosa, Melaka. Time ni pun, kitorang selaku photographer masih lg malu² nk suruh client pose. hahah~ Apepun mmg enjoy time tu, walaupun time balik tu. Nak kuar dr parking dapat surat saman sebab xbayar parking. RM30, fuh! Lebih baik aku isi minyak kan daripada bayar saman, tp nak buat mcmane? huhu~ Balik² tu suruh client tolong bayarkan..hahaha.

Anyway, thanks pada semua yg terlibat & congrat pada pasangan Safuan & Shikin. Selamat dah pun skrg ni, hee~

Pasangan: Safuan & Shikin
Tempat: A'famosa, Melaka
Tarikh: 02.10.2010
The Shooters: Julia, Efi & Mimie

Julfy©















[Gallery]

Post a Comment

Latest Instagrams

© Julfy Photography. Design by Fearne.