Shoot @ Putrajaya II

Sunday, February 6, 2011

Salam,

Aha, ni dia time ktorg g shoot kt putrajaya haritu. Tak ingat hari pe. Entah kali ke berapa shoot kat sane entah. hee~ Sampai dh tak tau nk shoot ape kat situ. huhu~ Padahal banyak je benda, kalo orang yg berseni ni kan? Kadang² gambar tong sampah pun bole jadi nice..hehe~!

Outing haritu, mcm biase. Dua org aje. Saya & my dear Epi.. hee~ Yang dua org lagi xjoin. Adehal lain..hoho. Petang tu outing, mendung. Macam nak hujan. Nasib baik awan still nice, tp gelapla..hahha.. Shoot jugakla ape yang ade. (kan epi kan?).

Round², shoot dr kwsn persekitaran masjid putrajaya sampai ke masjid besi. hurm, hasilnye......ini dia. !!

P/S: gambar gelap ape lagi, kita kasi selulit (Silhouette) lah itu gmbar. hoho!




Post a Comment

Latest Instagrams

© Julfy Photography. Design by Fearne.