Engagement Anuar & Diana

Sunday, March 20, 2011

Salam,

Owh ho!. Ni lagi pasangan Anuar & Diana, telah selamat ditunangkan pada Sabtu lepas 19.03.2011. Alhamdulillah. Semua berjalan dengan lancar. Makan kat umah dorang pun sedap. Layanan terhadap kitorang sbg photographer pun nice. haha! Thanks to tuan umah. End~

Sebelum hari majlis tu, ktorang telah dipesan. Tak payah datang awal lah utk shoot gmbar tgh make-up. Tapi time sampai tu, sempat pulak ktorg tgk dia tgh make-up (mungkin juru make-up dia sampai lambat kot). So sempatlah kitorg shoot sikit gambar² dia sebelum make-up. Dan selepas make-up. fuh! Muka dia seiras macam Siti Nurhaliza! Kadang², macam Siti Saerah pun ade. haha. Pandang lagi, rupe Rozita Che Wan pun ade. hahaa. Memang cantik. Cayalah pada juru make-up nye. Lelaki tu, tukang make-up. Lelaki sejati tau.~

Semangat tengok dia mmg cantik haritu, terus decide nak buat outdoor kt Putrajaya. Rugilah dah cantik² macamtu, xshoot outdoorkan? Dah time utk shoot outdoor tu, tiba² dorang pulak bagitau, tak jadi nak shoot outdoor sebab si Diana tu pulak kurang sihat. Nak buat mcmane kan? Dah xsihat. Mungkin ade jugak hikmahnya, sebab ptg tu hujan lebatla jugak. Kalo nak shoot pun payahlakan dalam hujan.~

Apepun, congrat & terima kasih kami ucapkan pada Anuar & Diana. Atas kerjasama korang etc. Semoga selamat sampai ke jinjang pelamin. ameen!

P/S: Tunggu ye hasil kerja dari kami, Julfy! Moga berpuas hati nanti, Insya`Allah~

Pasangan: Anuar & Diana
Tempat: Cheras, Kuala Lumpur
The Shooters: Julia & Efi

Julfy©








[Gallery]

3 comments

  1. Sis,

    Utk gamba no 3, adakah b.groundnya ok?

    ReplyDelete
  2. Sis,

    Utk gamba no 1 plak, bolehkah kita crop and letak dia kat poin RO3?

    ReplyDelete
  3. =)

    ikut kreaviti masing2. sbb sy pun xdela pro sgt. masih dlm blaja =)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Julfy Photography. Design by Fearne.