Engagement Mukmin & Shabanin

Monday, March 21, 2011

Salam!

Yeah. Ni dia beberapa shoot untuk Majlis Pertunangan Mukmin & Shabanin di Cheras pada 20.03.2011 lepas. Alhamdulillah, enjoy gak shoot dorang. Kerjasama yang diberikan, wah. Nice²! Many thanks la to Shabanin & Keluarga, tak lupe jugak pada pasangannya Mukmin yang agak malu² nak pose! hoho~

Hm, sama gakla untuk shoot kali ni outdoor xjadi. Hujan lebat petang tu. Lagipun si Mukmin ni nak balik Perak dah. So xsempat. Kami shoot indoor je. Bersama dengan kawan² si Banin yang sempoi².![Nanti gambar akan diupload lagi!]

Apepun, congrat & terima kasih pada Banin & Mukmin dan semua yang terlibat. Enjoy shoot korang. Makan kat umah dia pun banyak! Hahaha~ hm, tunggu jela ye hasil dari kami... =) Insya`Allah. huhu~

Pasangan: Mukmin & Shabanin
Tempat: Cheras, Kuala Lumpur
The Shooters: Julia & efi

P/S: maaf kalo gambar korang nnti kurang memuaskan..huhu~




[Gallery]

2 comments

  1. musti memuaskan okey!hehehe..
    sedey ni tak pat outdoor...huhuhu...nak la cam industan sikit kat taman kan.. :(

    ReplyDelete
  2. huhu, yela..outdoorla best. tmbah2 ade kawan banin yg sempoi2 tu. lg best..huhu~

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Julfy Photography. Design by Fearne.