Majlis Pertunangan Azran & Ika

Saturday, May 28, 2011

Alhamdulillah selesai sudah shoot di Majlis Pertunangan Azran & Ika di Taman Puncak Jalil pada 28.05.2011. Walaupun pagi tadi ade sikit berpusing², sesat nak cari umah dorang..huhu~ Akhirnya sampai jua. fuh! Risau si Ika tu.. =p

Apepun enjoy shoot kat umah dorang, komitmen sangat baik yang diberikan walaupun ber'outdoor diluar rumah je. Haha, xde masa nak keluar. Sebab lepas je majlis dorang, ade pulak majlis pernikahan adiknya~ Busy sungguh. Apepun thanks pada yang terlibat. Nazirah sebagai peneman [tanpa bayaran, huhu~], pada pasangan Azran & Ika, tahniah kami ucapkan~

'Semoga hubungan korang sampai ke jinjang pelamin, Insya`Allah~

Pasangan: Azran & Ika
Tempat: Jalan PUJ 6/4, Taman Puncak Jalil
The Shooters: Aku, Epi & peneman Julfy, Nazirah Wahab.

Thanks!

P/S: Tanpa permulaan, kita tidak akan kemana². Moga hasil kerja kami lebih baik dari sebelum² ni, ameen~



















[Gallery]

Post a Comment

Latest Instagrams

© Julfy Photography. Design by Fearne.