Engagement Firdaus + Maizun

Monday, June 27, 2011

Sabtu lepas, kami ade shoot di Batu Berendam, Melaka. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan jayanya. Tahniah pada Firdaus + Maizun, kerana telah selamat ditunangkan pada 25.06.2011, Sabtu di Kampung Batu Berendam, Jalan Solok Pantai~. Nasib baik kami tak sesat jauh. hee

Wah, time makan tu. Ade asam pedas. Yang tu la paling best. Dapatla ktorang makan asam pedas pure dari Melaka, sedap! Suke², memang feveret. Dah lama xmakan~ Terima kasih tuan umah. [Best jugak dapat job kat Melaka ni, bole makan pure asam pedas lagi~]

Lepas dah siap semua. Kami beroutdoor di rumah jiran je. Sbb umh jiran tu cantik, rumah tradisional Melaka. Nice. Kami main shoot je, kat luar umah. Shoot pun bape kali pose je, pastu habis. Tuan badan pun nak cepat. :)

Anyway, thanks pada semua yang terlibat. My dear partner, epi. dah bekerjasama selama hampir setahun :) Thanks & Congrat jugak pada pasangan Firdaus + Maizun pilih kami sebagai OP dan semoga jodoh korang sampai ke jinjang pelamin, ameen.

P/S: Daus + Ijun. Tunggu jela hasil dari kami nanti. Moga hasil kali ni, lebih baik dari sebelum² ni. Insya`Allah ;)

Pasangan: Firdaus + Maizun
Tempat: Jalan Solok Pantai, Kg Batu Berendam, Melaka
The Shooters: Saya, Julia + My Partner, Epi

JulfyJR©








Post a Comment

Latest Instagrams

© Julfy Photography. Design by Fearne.