Outdoor Aliff + Miera

Monday, June 13, 2011

Salam,

Sabtu lepas pada 11 Jun 2011, selesai sudah job ke 16 kami pada tahun 2011 ni. Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar.Pasangan Aliff + Miera, thanks sebab bagi komitmen yang amat baik~ Walaupun kitorang tau korang penat giler..hooho.

Sampai masa nak ber'Outdoor' tu, kami merancang nak shoot di FRIM, Kepong. 'Pengantin' yang cadangkan. Kitorang ikut aje~ Sampai di FRIM, tiba² xjadi. Sebab masuk utk shoot wedding kat FRIM tu kena bayar RM100. Wow, mahalnye..huhu~ So kami decided buat kat Taman Layang². Free je masuk. Memang nice la kat sane. Ramai orang beriadah kat situ. Ade jugak beberapa pasang pengantin yang sedang ber'photshoot' kat situ. Nice lah!

Apepun thanks pada semua yang terlibat. Epi, my partner. Thanks dear ;). Congrats pada Aliff + Miera. Moga jodoh berpanjangan~ Ameen!

Pasangan: Aliff + Miera
Tempat: Taman Layang², Gombak
The Shooters: Julia + Epi

JulfyJR©
















[Gallery]

2 comments

Latest Instagrams

© Julfy Photography. Design by Fearne.