Outdoor Khazrel+Nana

Sunday, June 5, 2011

Alhamdulillah selesai sudah shoot outdoor pasangan Khazrel+Nana semalam pada 5 Jun 2011 di Taman Tasik Permaisuri, KL. Time shoot tu pun, ramai photographer & pasangan² pengantin yg lain tengah shooting. Wah, semua nampak hebat. Dengan peralatan lighting etc. Ktorg just, camera+flash dan props². Hm~ Yang paling bangganya, ktorg dua orang je photographer pompuan. Yang lain tu, semua lelaki.

Best+enjoy jugak shoot dorang semalam. Bagi komitmen yang sangat baik. Apepun thanks pada semua yang terlibat. Kawan² dorang yang follow tu, thanks jugak ;) Khazrel & Nana, congrat! Tunggu je hasil kami siap sepenuhnye, Insya`Allah moga hasil kami kali ini lebih baik dari sebelum² ni. Ameen~

Pasangan: Khazrel+Nana
Tempat: Taman Tasik Permaisuri, KL
The Photographers: Julia+Epi

JulfyJR Photography©














[Gallery]

Post a Comment

Latest Instagrams

© Julfy Photography. Design by Fearne.