Shidi + Suzy | 09072011

Tuesday, July 12, 2011

salam.

alhamdulillah. sekali lagi, selesai dah shoot pasangan si Shidi + Suzy, di majlis Akad Nikah dorg di Rantau, N9 Sabtu haritu. Pada 09.07.2011. Sepanjang majlis, semuanya OK. Alhamdulillah. Lepas semua selesai, kami ber 'outdoor' kat Rantau Agro Park, Homestay tempat kami bermalam nanti..Dekat je dari rumah Suzy. hee~

Tempat ni, memang nice. Mula² sampai situ, dah plan nak shoot outdoor kat homestay tu je. Tak payah nak g mane² dah. Shoot kat situ pun dah berbaloi. Memang nicelah. Korang pernah dengar x, Rantau Agro Park Homestay ni? Kalo xpernah dengar, korang tryla search tempat ni =) hee~ Dalam ktorg tak tahu tu, sebenarnya ade cerita panas disebalik tmpt yang best tu..hoho. Xmau la cerite skrg. Nanti²lah, next upload sy cerite :d Sebab, masa shoot outdoor lepas Akad nikah ni, kitorang tak tahu ape² pun tentang tempat yang best tu~ hee

Shoot.pose.shoot.pose, habis dah masa utk ber outdoor. Amik masa dalam sejam lebih jugakla kot. Dah nak maghrib dan pun time tu. So stoplah, nak rehat² jap. Sementara nak tunggu next majlis, iaitu malam berinai pulak lepas isya' nanti. Fuuh, memang penat. Tapi enjoy.

Apepun, tahniah kami ucapkan pada pasangan Shidi + Suzy yang spoting. Thanks juga pada semua yang terlibat. My partner efi, memang sentiasa bersama time shoot dan juga kawan² si Suzy yang ade time shoot tu. Thanks~ Macam biase, jom kita layan sikit gambar² yang di shoot. Layan!!


haha, satu je. Nanti upload lagi ok =p

Pasangan; Shidi + Suzy
Tempat; Rantau Agro Park Homestay, Negeri Sembilan
The Photographers; Me, Julia + my partner, Efi ;)

JulfyJR Photography©

Post a Comment

Latest Instagrams

© Julfy Photography. Design by Fearne.